Erhart Szilárd honlapja
This is an example for an image
"Az idők változnak..."
Business picture

Mit csinálok a szabadidőmben?

Például sportolok...

This is an example for an image Úszás, futás, evezés, kerékpározás, foci, túrázás és még megannyi sport, ami kikapcsol és feltölt a szürke hétköznapokon. Családtagok és barátok társaságában mozogni, nincs is ennél jobb szórakozás! Hosszú tétovázás után tavaly végre vízre merészkedtem egy skiffel is a kieli tengeröbölben. Szeretem a megerőltető megerőltetést. Néhány balatonátuszást és félmaratonont már teljesítettem, és 2006-ban a Kinizsi százas is sikerült.

...vagy szalszázom

This is an example for an image Salsa. Avagy szalsza. Már régóta szerettem volna táncolni. Most elkezdtem. És nagyon élvezem. Fél év, tizenegy néhány lépés, sok bénázás és mégtöbb nevetés. Kielben egy szalsza-bibliát is összedobtam. Kezdőknek.

Néhány kép barátaimról és rólam

This is an example for an image Szeretem az embereket és szeretem a fényképeket. Sok éven át nehéz Zenit kamerámat hurcoltam, mostanában már inkább potyautas vagyok és a barátok és családtagok digitális kamerájára támaszkodom, hogy a múltat megörökítsem. Nézd meg a fényképeimet.

Közlekedéstervezés - a hobbi

This is an example for an image Gyors gazdasági növekedés, csökkenő fenntartási költségek és az autó kényelme. Mindez mit jelent? Egyre több autót, és egyre gyakoribb dugókat a felzárkózó városokban. A legjobb nemzetközi gyakorlatok megismérése azonban segíthet a virágzó városoknak, mint Budapest a közúti torlódások kezelésében. Nézd meg a budapesti közlekedésről szóló elemzéseimet.


    

Kapcsolat

Telefon: +3 6 20 372 62 31

E-Mail: erhartsz@yahoo.com

Kedvenc nótáim